Tortum Şehit Murat Karataş Yatılı Bölge Ortaokulu

Telefon : 04427612035
Belgegeçer : 04427612034
WEB https://tortumybo.meb.k12.tr
Adres : KALEDİBİ MAH. KALE 2 KÜME EVLERİ TORTUM ŞEHIT MURAT KARATAŞ YATILI BÖLGE ORTAOKULU BLOK NO 6A İÇ KAPI NO 3 TORTUM / ERZURUM
VİZYON : Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda; öğrenme için her türlü fırsatın sağlandığı bilgili, becerili ve iyi bir ahlâka sahip nitelikli öğrencilerin yetiştirildiği, tercih edilen bir okul olmaktır.
MİSYON : Bilim ve teknolojinin farkında olan, değişime ve gelişime açık, öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, değerlerini yaşayan ve yaşatan, hoşgörü sahibi, farklılıkları zenginlik kabul eden, en az bir yabancı dili çok iyi bilen, yüksek moral değere sahip, kendine güvenen, katılımcı, kendini sorgulayan etkili ve nitelikli, çağdaş, demokratik ve laik bireyler yetiştirmektir. Sadece bu kentin değil, Türkiye´nin en başarılı okullarından biri olmaktır.
BAŞARILAR : 0

Yabancı Dil :
Isınma : Doğalgaz
Lojman : Lojmanlarımız Doğalgaz ısıtma sistemine sahip 130 metre kare genişliğindedir. Yapım tarihi okulumuzla aynı olarak 2011 yıldır. Sayısı:10
Servis :
Ulaşım :
Yerleşim Yeri : Tortum Merkez Kale Dibi Mahallesi
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İlçe Merkezine 6 km, İl merkezine 58 km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :